Google Ads Uzmanı

Wiki Article



Google Ads reklamları oluştururken kullanılan anahtar kelimelerinde bir bile negatif anahtar sözcük grupları vardır. Bu negatif anahtar kelimeler ise kullanıcıların yaptığı hangi aramalarda reklamların kontrasına çıkmaması gerektiğini vurgular.

Analitik: Google Analytics gibi vesaitı kullanarak reklamların başarımını izleyin ve analiz edin. Bu, reklamların elan yanık olmasını ve henüz yüce ROI elde etmenizi sağlamlar.

Maaş Rapor: Sizler ciğerin maaş raporlar geliştiriyor ve sizlere reklam başarımı hakkında tertipli analitik kayıtlarla desteklenmiş raporlar sunuyoruz.

Google Ads Yasaklı Reklam Grupları ortada telif hakkı yasalarına aykırı, sıhhat hizmetleri ve ilaç reklamları, siyasal kelepir propagası üzere unsurlar deruneren reklamları

Tam Eşleme: Reklamınızın, sadece anahtar kelimenizle veya anahtar kelimenizin doğru varyasyonlarını aramış olduğunda gösterilmesine olanak teşhisyan bir anahtar kelime eşleme türüdür.

Google Reklam Kampanyası oluşturma sürecinde ilk etap Google Adwords hesabınıza giriş salgılamak ve Yeni Kampanya oluşturmaktır. Bu vetirete Google sizlere yardımcı sürdürmek yürekin kampanya hedefiniz ile müteallik seçenekler sunar.

Hassaten Google Ads reklam özelleştirme özelliği sebebiyle; Araya anahtar sözcük Ekleme, gelişememiş tadat başlatma ve bucak ekleme komutları verilebilir.

Tıklama başına maliyet kısaca TBM olarak bilinir. Reklamın bir kez tıklanması içinlığında ödediğiniz ücrettir. Bu ücret google reklam yönetimi belirli kriterlere bakılırsa açıkça tezyit yöntemi ile yargılama olarak belirlenir. Tıklama başına maliyeti belirleyen kriterler şu şekildedir:

Böylece ziyaretçi trafikleriniz uğur kitlenizi muhik tanıdığınızda ve anahtar kelimelerinizi seçtiğinizde daha zait bir artış görebilirsiniz. Nişangâh kitle kavramını en oflaz şekilde açıklayacak olan deyiş genel ağ sitenizi ziyaret etmesini istediğiniz ölümlü grubu olarak tanımlanabilir. Bu ilgilamda web sitenizde mahal alan ürünlerin ya da hizmetleri satın alabilecek insanoğlu siz değerli ziyaretçilerimizin gaye kitlenizi oluşturur. 

Bu kullanıcılara o an reklam gösterilmez. Google’da gene taharri yapmış oldukları tam reklamların gösterilmesini amaçlayan bu yeniden pazarlama metodu kontrol ağı reklamlarına müteveccih gene pazarlama olarak adlandırılmaktadır.

Hedeflediğiniz konumlardaki hedef kitlelerine vusul imkânınız artar. Google Ads kampanya oluşturma bütçe ve lokasyon analizleri sonrasında elan hafif hale hasılat. Özellikle erek kitlenizin hangi kampanyaları ihtiyacı bulunduğunu bulabilmek hesabına analizleri gitmek son merhale önemlidir. Buna munzam olarak Google Ads reklam oluşturma ürünlerinizin ya da hizmetlerinizin nişane kitlenizi tanılamatılmasına, pazarlanmasına ve satış kuruluşlmasına ön ayak olabilir.

Google'a için, bulunan hizmetleri dünyadaki İnternet kullanıcılarının yüzde 90'ına ulaşıyor. Buradan da anlaşılacağı şekilde reklamlarınızı, kullanıcılarınızın en sevdikleri selen sitelerine, bloglarına yahut uygulamalarına yerleştirebilirsiniz.

Google videoteyp reklamlar YouTube üzerinden reklam yayımlamaya imkan tanımaktadır. YouTube platformunun her güzeşte devir küsurat kullanıcı nüshası, Google reklamları için de video reklamların değerini zaitrmaktadır.

Yukarıda nüshalan maddeler reklam kampanyanızda önemli bir başarım artışına ve garaz kitleniz ile buluşmada yüce sükseya temel hazırlayacaktır.

Report this wiki page